Το υπερχρωματισμένο δέρμα είναι συνήθως αποτέλεσμα παραγόντων φωτοευαισθησίας ή ορμονικών αλλαγών όπως η εγκυμοσύνη ή η εμμηνόπαυση. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο και η έλλειψη αντιηλιακής προστασίας, χειροτερεύουν την κατάσταση, καθώς και η χρήση αντισυλληπτικών και ορισμένων φαρμάκων.

Το μεσογειακό δέρμα της Ελληνίδας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και επιρρεπές στην δημιουργία λεκέδων. Τα προγράμματα Pigment Peel® και Medipeel® που έχουμε αναπτύξει αποτελούν ένα συνδυασμό από αποτελεσματικές θεραπείες για την αντιμετώπιση του προβλήματος, όπως είναι τα AFA'S, το παλμικό φως, τα διάφορης έντασης peelings, που αντιμετωπίζουν και προληπτικά την τάση για δημιουργία λεκέδων.

Τα νέα μας προγράμματα: Pigment Peel®, Medi Peel®, AFA'S, Photo, Sul

Pigment Peel®
Είναι ένας συνδυασμός των θεραπειών AFAS® που εφαρμόζουμε, κατ’ αποκλειστικότητα, με παλμικό φως. Ιδεώδης θεραπεία για μεσογειακά δέρματα που έχουν την τάση να δημιουργούν δυσχρωμίες.

Medi Peel®
Ενισχυμένο πρόγραμμα για τις δυσχρωμίες του δέρματος που συνδυάζει διάφορες θεραπείες για την αντιμετώπισή τους.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ Α.F.A.S®

afa-therapy-smallΤα ΑFA's ® (αποκλειστικότητα της ΜΟΡΦΗΣ) αποτελούν ένα μοναδικό προϊόν φροντίδας δέρματος. Βασίζονται στο ίδια όξινο αμινοξέα που περιγράφονται σε κάθε βιβλίο βιοχημείας ώς «ο κυριότερος παράγοντας συγκράτησης υγρασίας στο δέρμα». Είναι πολύ ισχυρά αντιοξειδωτικά και βοηθούν πολύ στην καταπολέμηση των δυσχρωμιών. Δεν προκαλούν ερεθισμούς.
Τα AFA's ® είναι τα πρώτα προϊόντα φροντίδας του δέρματος που περιέχουν τα πολύτιμα acidic αμινοξέα. Δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί χρησιμοποιούν τα AFA's® και δεν έχουν να παρατηρηθεί δυσάρεστα συμπτώματα από την χρήση τους.

Περισσότερα...

 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ SUL®

Η θεραπεία SUL® είναι μια μεσαίας μορφής χημική αποφλοιωτική θεραπεία δέρματος. Εξασφαλίζει καθαρότητα και λαμπερότητα,  ανανεώνει το δέρμα και μειώνει τα μικρά ψεγάδια του.

Περισσότερα...

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗΣ (IPL)

footoanaplasi-small Η φωτοανάπλαση (IPL) είναι μια θεραπεία που βελτιώνει θεαματικά την εμφάνιση του δέρματος και επιτυγχάνει την σύσφιξη των υποδορίων ιστών με τη χρήση έντονου παλμικού φωτός.

Περισσότερα...

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

 • Cupids Bow
  Cupids Bow Αύξηση Χειλιών. Τα ενυδατωμένα, «γεμάτα» χείλη αποτελούν σύμβολο νεότητας και σεξουαλικότητας.Η αισθητική βελτίωση  των χειλιών έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα…
 • Total Mesotherapy
  Total Mesotherapy Η ιδανική αντιμετώπιση του γηρασμένου δέρματος με ένα συνδυασμό αυτόλογων και ετερολόγων θεραπειών και την αποκλειστικά φτιαγμένη για σας κρέμα…
 • Mannequin lift
  Mannequin lift Το Mannequin lift, που πήρε το όνομά του από τα μοντέλα, αποτελεί την ιδεώδη επέμβαση για νέους σχετικά ανθρώπους (γυναίκες…

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

 • Πλαστική Σώματος
    Lipolysis , Πλαστική κοιλιάς , Ανόρθωση μηρών , Λιποαναρρόφηση Λεπτομερείς πληροφορίες για την επέμβαση…
 • Πλαστική Μαστών
    Λεπτομερείς πληροφορίες για την επέμβαση που σας ενδιαφέρει θα σας δοθούν από τον Δρ…
 • Πλαστική Προσώπου
    Ένας από τους πλέον σημαντικούς στόχους της αισθητικής χειρουργικής είναι η αποκατάσταση της αρμονίας…

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ

 • Φωτογήρανση
    Νικήστε την φωτογήρανση! Αντιστρέψτε την φθορά του ήλιου στο…
 • Ρυτίδες
  ''Κλέψτε" 5-10 χρόνια! Φανείτε πέντε με δέκα χρόνια νεότερη και…
 • Ακμή
  Dermapeel ® express: Αποφλοιωτική θεραπεία για αναζωογόννηση θαμπού, ξηρού δέρματος,…

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο κύριος Ιωαννίδης και οι συνεργάτες του θα χαρούν να σας ενημερώσουν για θέματα πλαστικής και αισθητική ιατρικής.

Τηλεφωνήστε στο 210 6729900-2
Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη 12.00-20.00 και Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-17.00

Επίσκεψη και ενημέρωση μέσω skype

Όσοι ενδιαφερόμενοι κατοικούν εκτός Αθηνών, ή είναι τόσο πολυάσχολοι ώστε να μη μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις ώρες του ιατρείου μας, υπάρχει η δυνατότητα εξέτασης και ενημέρωσης από το γιατρό μέσω skype.

Εγγραφή στο Newsletter μας!

210 6729900-2
Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη 12.00-20.00 και Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-17.00