Μεσοθεραπεία

Με τη Μεσοθεραπεία διοχετεύονται μικρές ποσότητες ειδικών ουσιών σε ένα ορισμένο σημείο του σώματος με μικρές ενέσεις στο μεσαίο στρώμα του δέρματος (χόριο).

mesotherapia-kutarittidaΓια την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας χρησιμοποιούνται ουσίες που έχουν λιπολυτικές, αγγειοσυσταλτικές, συσφυκτικές και αποιδηματικές ιδιότητες. Ως αποτέλεσμα βελτιώνουν την κυκλοφορία, αποδομούν τα λιποκύτταρα και βοηθούν στην αποβολή των τοξινών.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη γιατί γίνεται με πολύ λεπτές βελόνες και ειδική συσκευή, η οποία επιτρέπει την ταχεία επαναλαμβανόμενη έγχυση των ουσιών, σε όλη την επιφάνεια του δέρματος, που εφαρμόζεται η θεραπεία.
Η μεσοθεραπεία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από το Γάλλο Michel Pistor το 1952 και αναγνωρίστηκε από τη Γαλλική Ιατρική Ακαδημία, ως θεραπευτική μέθοδος, το 1987.

 

 

Μέθοδος Endermologie (LPG)

Πρόκειται για ακίνδυνη, ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική μέθοδο, που δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση και μπορεί να εφαρμοσθεί σ' όλο το σώμα, σε γυναίκες και άνδρες. Αποτελεί ιδεώδη λύση για όσους δεν επιθυμούν ή δεν μπορούν, για διάφορους λόγους, να χειρουργηθούν. Η συσκευή κατασκευάζεται στη Γαλλία και έχει την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α.

Αρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό, υπό ιατρική επίβλεψη, χειρίζεται τη πρωτοποριακή αυτή συσκευή, που μέσω μικροϋπολογιστή, θέτει σε λειτουργία δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους, οι οποίοι με ελεγχόμενη συμπίεση εφαρμόζονται στις περιοχές που υπάρχει το πρόβλημα δημιουργώντας βελτίωση της κυκλοφορίας και αύξηση της λεμφικής δραστηριότητας. Με τη βελτιωμένη αυτή οξυγόνωση των λιποκυττάρων, αποβάλλονται τα περιττά υγρά και οι τοξίνες από τα σημεία του σώματος όπου εμφανίζεται η αντιαισθητική "φλούδα πορτοκαλιού". Παράλληλα ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα την τόνωση του δέρματος. Έτσι το σώμα αποκτά βελτιωμένο σχήμα με πιο σφιχτό και πιο λείο δέρμα.

kytar1akytar1b

Πριν τη θεραπεία | Μετά τη θεραπεία


Η θεραπεία διαρκεί περίπου 40' και πραγματοποιείται 2-3 φορές την εβδομάδα. Για την επιτυχία της μεθόδου απαιτούνται τουλάχιστον 12 συνεδρίες, ενώ ο αριθμός των συνεδριών που χρειάζονται για να επιτύχουμε άριστα αποτελέσματα, καθορίζεται ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Τα πρώτα ορατά αποτελέσματα εμφανίζονται συνήθως από την έβδομη φορά. Με την προσωπική γνωμάτευση του ιατρού μας, την βοήθεια των φυσιοθεραπευτών και των αισθητικών μας, αλλά και τη δική σας συνεργασία, δεν θα αργήσουμε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

 • Cupids Bow
  Cupids Bow Αύξηση Χειλιών. Τα ενυδατωμένα, «γεμάτα» χείλη αποτελούν σύμβολο νεότητας και σεξουαλικότητας.Η αισθητική βελτίωση  των χειλιών έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα…
 • Total Mesotherapy
  Total Mesotherapy Η ιδανική αντιμετώπιση του γηρασμένου δέρματος με ένα συνδυασμό αυτόλογων και ετερολόγων θεραπειών και την αποκλειστικά φτιαγμένη για σας κρέμα…
 • Mannequin lift
  Mannequin lift Το Mannequin lift, που πήρε το όνομά του από τα μοντέλα, αποτελεί την ιδεώδη επέμβαση για νέους σχετικά ανθρώπους (γυναίκες…

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

 • Πλαστική Σώματος
    Lipolysis , Πλαστική κοιλιάς , Ανόρθωση μηρών , Λιποαναρρόφηση Λεπτομερείς πληροφορίες για την επέμβαση…
 • Πλαστική Μαστών
    Λεπτομερείς πληροφορίες για την επέμβαση που σας ενδιαφέρει θα σας δοθούν από τον Δρ…
 • Πλαστική Προσώπου
    Ένας από τους πλέον σημαντικούς στόχους της αισθητικής χειρουργικής είναι η αποκατάσταση της αρμονίας…

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ

 • Φωτογήρανση
    Νικήστε την φωτογήρανση! Αντιστρέψτε την φθορά του ήλιου στο…
 • Ρυτίδες
  ''Κλέψτε" 5-10 χρόνια! Φανείτε πέντε με δέκα χρόνια νεότερη και…
 • Ακμή
  Dermapeel ® express: Αποφλοιωτική θεραπεία για αναζωογόννηση θαμπού, ξηρού δέρματος,…

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο κύριος Ιωαννίδης και οι συνεργάτες του θα χαρούν να σας ενημερώσουν για θέματα πλαστικής και αισθητική ιατρικής.

Τηλεφωνήστε στο 210 6729900-2
Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη 12.00-20.00 και Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-17.00

Επίσκεψη και ενημέρωση μέσω skype

Όσοι ενδιαφερόμενοι κατοικούν εκτός Αθηνών, ή είναι τόσο πολυάσχολοι ώστε να μη μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις ώρες του ιατρείου μας, υπάρχει η δυνατότητα εξέτασης και ενημέρωσης από το γιατρό μέσω skype.

Εγγραφή στο Newsletter μας!

210 6729900-2
Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη 12.00-20.00 και Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-17.00