Θεραπεία λιπόλυσης

injection lipolysis"Διάλυση του τοπικού περιττού λίπους με ένεση!"

Μία θαυμάσια ιδέα που έγινε πραγματικότητα από την Dr. Rittes, δερματολόγο από το Sao Paulo της Βραζιλίας. To 1995 η Dr. Rittes ανέπτυξε μία ιατρική διαδικασία με την οποία η ουσία Ρhosphatidyecholine (PPT) εγχύεται κατευθείαν στα ανεπιθύμητα αποθέματα λίπους στο ανθρώπινο σώμα. Το ενεργό συστατικό της ουσίας αυτής είναι μία φυσική σύνθεση που προέρχεται από τη σόγια. Το ίδιο το σώμα μας παράγει την ουσία αυτή για να εκτελέσει πολλαπλές λειτουργίες του μεταβολισμού.

Ο Αυστριακός Dr. Hasengschwadtner, διευθυντής έρευνας του NETWORK - LIPOLYSIS συνέχισε την ανάπτυξη της θεραπείας. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί χιλιάδες θεραπείες στην Ευρώπη με τη μέθοδο αυτή.

Ο επιστημονικός διευθυντής της ΜΟΡΦΗΣ χειρουργός Σπύρος Ιωαννίδης υπήρξε ο πρώτος Έλληνας πλαστικός χειρουργός που έλαβε επίσημη εκπαίδευση από το NETWORK-LIPOLYSIS και το πρώτο μέλος της επιστημονικής αυτής εταιρείας στην Ελλάδα

Οι ενέσεις λιπόλυσης δεν πρέπει επ'ουδενί λόγο να θεωρούνται σαν «το φάρμακο - θαύμα» για γενική απώλεια βάρους. Όταν όμως πρόκειται για τοπικό λίπος που δεν μειώνεται με διατροφική θεραπεία (δίαιτα) ή συστηματική άσκηση, οι ενέσεις λιπόλυσης προσφέρουν μία εναλλακτική διαδικασία κατά την οποία το λίπος διαλύεται και στη συνέχεια αποβάλλεται από το σώμα διαμέσου της συνήθους διαδικασίας του μεταβολισμού.
Οι ενέσεις εγχύονται κατευθείαν στις περιοχές του σώματος που επιθυμούμε να βελτιώσουμε.
Περιοχές του σώματος που μπορεί να εφαρμοσθεί η θεραπεία είναι:

ΠΡΟΣΩΠΟ

 • Σακούλες κάτω από τα βλέφαρα
 • Διπλοσάγονο
 • Παρειές


ΣΩΜΑ

 • "Ψωμάκια" στο εξωτερικό και εσωτερικό των μηρών
 • Μέση
 • Γλουτοί
 • Περιφέρεια
 • Άνω και κάτω κοιλιά
 • "Ψωμάκια" κάτω από τους ώμους
 • Βραχίονες
 • Γόνατα
 • Πλάτη


ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
Μηροί

ΛΙΠΩΜΑΤΑ

Ο αριθμός των ενδεικνυομένων συνεδριών διαφέρει από άτομο σε άτομο ανάλογα με το μέγεθος του σώματος και τα σημεία υπό θεραπεία.
Γενικά, 2-4 συνεδρίες σε διάστημα 6-8 εβδομάδων η μία από την άλλη, είναι απαραίτητες για να ολοκληρωθεί η θεραπεία με επιτυχία.
Πάνω από 80% των ατόμων που έχουν υποβληθεί στη θεραπεία είναι πολύ ικανοποιημένοι μετά από 2-3 συνεδρίες.

 

beforeafter
Πριν την Lipolysis ΜΕΤΑ την Lipolysis
 
 

Μέθοδος LIPOMASSAGE®

LIPOMASSAGE® Με στόχο το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα

Το λιποκύτταρο είναι ένας ζωντανός οργανισμός.  Στο εσωτερικό της μεμβράνης του συσσωρεύεται το λίπος, η ενέργεια δηλαδή που αποθηκεύει o οργανισμός μας  προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει όταν χρειαστεί.  Οι εξειδικευμένες λειτουργίες του, ωστόσο, μας ήταν μέχρι πριν από λίγο  άγνωστες.

kutarittida-mesotherapiaΟι επιστημονικές ανακαλύψεις  επικεντρώνονται σήμερα όλο και περισσότερο στην εξεύρεση νέων μέσων λιποδιάλυσης. Τόσο  το λιποκύτταρο όσο και οι λειτουργίες του  μπαίνουν στο μικροσκόπιο.

Μια  έρευνα του καθηγητή ενδοκρινολογίας Max Lafontaine, διευθυντή του Εθνικού Κέντρου Ιατρικής Έρευνας της Τουλούζης,  απομόνωσε για πρώτη φορά  τις νεύρο-ορμονικές λειτουργίες του λιποκυττάρου.  Ο παγκοσμίου φήμης ειδικός  εξηγεί:  “To  λιποκύτταρο δεν είναι μόνο μια αποθήκη λίπους όπως πιστεύαμε μέχρι τώρα.  Πρόκειται για ένα αληθινό όργανο του ενδοκρινικού συστήματος, ικανό να συνθέσει αλλά και να υποδεχθεί πολυάριθμα μηνύματα».  Μέσα από τις έρευνες του ο Lafontaine οδηγήθηκε σε μια σημαντική  ανακάλυψη:  στο μονοπάτι της ορμονικής επικοινωνίας που οδηγεί στη λιπόλυση.  Ο καθηγητής μιλάει για αληθινή «επανεκπαίδευση» του λιπώδους ιστού.  Όταν τα «άρρωστα» λιποκύτταρα απαλλάσσονται από το περιττό λίπος, θεραπεύονται και αποκαθίστανται οι φυσιολογικές τους λειτουργίες.  Ενώ δηλαδή ήταν ακινητοποιημένα λόγω της καθιστικής ζωής ,και υπερφορτωμένα λόγω  κακής διατροφής, τώρα μπαίνουν σε μια νέα φάση επικοινωνίας.  Εξαιτίας μιας ειδικής   κινητοποίησης λαμβάνουν πλέον τα κατάλληλα μηνύματα και,  με την βοήθεια των υποδοχέων τους, ανταποκρίνονται στις ανάγκες του οργανισμού.

Η μέθοδος Lipomassage® μετατρέπει τα λιποκύτταρα από ξεχασμένες λιποαποθήκες σε πηγές ενέργειας για τον οργανισμό. Η νέα τεχνική Lipomassage® αποτελεί την πιο σύγχρονη  γενιά θεραπείας αφιερωμένη στο τοπικό πάχος, στην κυτταρίτιδα και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική.  Το αποτέλεσμα;  Ένα αρμονικό σώμα χωρίς τοπικό πάχος, χωρίς περιττό λίπος, με μεταβολισμό που λειτουργεί τέλεια.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

 • Cupids Bow
  Cupids Bow Αύξηση Χειλιών. Τα ενυδατωμένα, «γεμάτα» χείλη αποτελούν σύμβολο νεότητας και σεξουαλικότητας.Η αισθητική βελτίωση  των χειλιών έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα…
 • Total Mesotherapy
  Total Mesotherapy Η ιδανική αντιμετώπιση του γηρασμένου δέρματος με ένα συνδυασμό αυτόλογων και ετερολόγων θεραπειών και την αποκλειστικά φτιαγμένη για σας κρέμα…
 • Mannequin lift
  Mannequin lift Το Mannequin lift, που πήρε το όνομά του από τα μοντέλα, αποτελεί την ιδεώδη επέμβαση για νέους σχετικά ανθρώπους (γυναίκες…

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

 • Πλαστική Σώματος
    Lipolysis , Πλαστική κοιλιάς , Ανόρθωση μηρών , Λιποαναρρόφηση Λεπτομερείς πληροφορίες για την επέμβαση…
 • Πλαστική Μαστών
    Λεπτομερείς πληροφορίες για την επέμβαση που σας ενδιαφέρει θα σας δοθούν από τον Δρ…
 • Πλαστική Προσώπου
    Ένας από τους πλέον σημαντικούς στόχους της αισθητικής χειρουργικής είναι η αποκατάσταση της αρμονίας…

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ

 • Φωτογήρανση
    Νικήστε την φωτογήρανση! Αντιστρέψτε την φθορά του ήλιου στο…
 • Ρυτίδες
  ''Κλέψτε" 5-10 χρόνια! Φανείτε πέντε με δέκα χρόνια νεότερη και…
 • Ακμή
  Dermapeel ® express: Αποφλοιωτική θεραπεία για αναζωογόννηση θαμπού, ξηρού δέρματος,…

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο κύριος Ιωαννίδης και οι συνεργάτες του θα χαρούν να σας ενημερώσουν για θέματα πλαστικής και αισθητική ιατρικής.

Τηλεφωνήστε στο 210 6729900-2
Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη 12.00-20.00 και Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-17.00

Επίσκεψη και ενημέρωση μέσω skype

Όσοι ενδιαφερόμενοι κατοικούν εκτός Αθηνών, ή είναι τόσο πολυάσχολοι ώστε να μη μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις ώρες του ιατρείου μας, υπάρχει η δυνατότητα εξέτασης και ενημέρωσης από το γιατρό μέσω skype.

Εγγραφή στο Newsletter μας!

210 6729900-2
Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη 12.00-20.00 και Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-17.00