Ακμή

Dermapeel ® express: Αποφλοιωτική θεραπεία για αναζωογόννηση θαμπού, ξηρού δέρματος, βαθύ καθαρισμό, εξάλειψη ουλών ακμής, δυσχρωμιών (κηλίδων), λεπτών ρυτίδων.

Για τις περιπτώσεις της ακμής εφαρμόζουμε προγράμματα BHP MicropeelDermagym και Dermapeel. Οι θεραπείες αυτές όχι μόνο θέτουν την ακμή υπό έλεγχο, αλλά και μειώνουν την τάση για ακμή. Παλιές ουλές από ακμή ή άλλα αίτια, βελτιώνονται και σε αρκετές περιπτώσεις εξαφανίζονται. Ο γιατρός θα συστήσει το κατάλληλο για την περίπτωση σας πρόγραμμα.

 

Νέα προγράμματα: BHP, Dermagym®Dermapeel ® express

 

The B.H.P. Micropeel

 

Πρόκειται για το Beverly Hills Lunch Hour Peel που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια στις Η.Π.Α.  Αποτελεί την ιδεώδη θεραπεία για την πολυάσχολη εργαζόμενη γυναίκα που δε διαθέτει πολύ χρόνο (αλλά και χρήμα) για να φροντίσει το δέρμα της.  Εφαρμόζεται σε 30’ και αποτελεί μια ολοκληρωμένη θεραπεία πρόληψης γήρατος – ανανέωσης δέρματος.

 

B.H.P. Micropeel®
Πρόκειται για το Beverly Hills Lunch Hour Peel που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια στις Η.Π.Α. Αποτελεί την ιδεώδηθεραπεία για την πολυάσχολη εργαζόμενη γυναίκα που δε διαθέτει πολύ χρόνο (αλλά και χρήμα) για να φροντίσει το δέρμα της.Εφαρμόζεται σε 30’ και αποτελεί μια ολοκληρωμένη θεραπεία πρόληψης γήρατος – ανανέωσης δέρματος.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ DERMAGYM® - Αποκλειστικότητα της ΜΟΡΦΗΣ

 

dermagym-therapy-sΠρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας του δέρματος, το οποίο συνδυάζει τη χρήση ειδικών φαρμακοκαλλυντικών (cosmeceuticals), με ελαφριές αποφλοιωτικές θεραπείες σχεδιασμένες να προλάβουν τη γήρανση και να βελτιώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων του δέρματος και την ακμή. Οι θεραπείες πραγματοποιούνται με ιατρική επίβλεψη. Περισσότερα

 


 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Dermapeel ® express

 

Dermapeel ® express: Αποφλοιωτική θεραπεία για αναζωογόννηση θαμπού, ξηρού δέρματος, βαθύ καθαρισμό, εξάλειψη ουλών ακμής, δυσχρωμιών (κηλίδων), λεπτών ρυτίδων. Περισσότερα

 


 

Προγράμματα αισθητικής για νέους και νέες

 

Στην εφηβεία, την ευαίσθητη αυτή περίοδο, το να είσαι αποδεκτός από τους φίλους είναι εξαιρετικά σημαντικό. Πολλοί έφηβοι νοιώθουν ανασφάλεια με την εμφάνισή τους και μπορεί να βιώσουν έντονο αίσθημα κατωτερότητας ή ακόμη και να υποφέρουν από τα πειράγματα των συνομηλίκων τους, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία τους στο μέλλον. Περισσότερα

 


 

Ακμή και καλλυντικά:

 

Οι περισσότερες περιπτώσεις ακμής που εμφανίζονται μετά την εφηβεία δημιουργούνται από τη χρήση ακατάλληλων     καλλυντικών προϊόντων. Τόσο η εφηβική ακμή όσο και η ροδόχρους ακμή συχνά επιδεινώνονται από τα καλλυντικά.

 

Για να σιγουρευτείτε ότι λαμβάνετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από την θεραπεία που ακολουθείτε, χρειάζεται να  ακολουθήσετε προσεκτικά τις επόμενες οδηγίες μέχρι να βρείτε ποια ακριβώς είναι τα προϊόντα που σας δημιουργούν πρόβλημα... Read More

 

 • Αποφύγετε όλα τα προϊόντα που περιέχουν φυτικά έλαια, όπως η Αλόη, έλαια βιταμίνης Ε ή καρύδας, ακόμη και baby oil.
 • Το καθαρό έλαιο μεταλλικών στοιχείων (mineral oil) δεν δημιουργεί ακμή και μία ή δύο σταγόνες τους μπορεί να αποτελέσουν υπέροχη μαλακτική κρέμα μαλλιών.
 • Αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν τεχνητές οσμές, όπως αρώματα, λοσιόν και after shave στις περιοχές του σώματος σας που έχουν τάση ακμής. Ακόμη και τα ενυδατικά και αρωματισμένα χαρτομάνδηλα προσώπου μπορεί να δημιουργήσουν ή να επιδεινώσουν την ακμή.
 • Αποφεύγετε οποιαδήποτε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, σαμπουάν, μαλακτικές, κρέμες, τζελ και σπρέϊ.
 • Αποφεύγετε ταλκ ή πούδρες οποιουδήποτε είδους.

 

Γιατί;

 

Επειδή πολλά από τα έλαια που υπάρχουν στα καλλυντικά και οι πλαστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών φράζουν τους πόρους του δέρματός, ειδικά τους μεγαλύτερους πόρους που υπάρχουν στο σαγόνι και την περιοχή της μύτης. Τα περισσότερα φυσιολογικά βακτήρια που ζουν στο δέρμα μας είναι αναερόβια; προτιμούν ν' αναπτύσσονται σε περιβάλλον χωρίς αέρα. Έτσι, όταν οι πόροι σας είναι φραγμένοι, αυτά τα βακτήρια αναπτύσσονται και δημιουργούν φαγέσωρες, λιπαρές ερυθρές περιοχές και κύστες.

 

Πολλοί ασθενείς αναφέρουν έξαρση ακμής μετά από μια επίσκεψη σε κομμωτήριο ή κουρείο. Άσχετα με το πόσο προσεχτικοί είστε, τα συστατικά των σαμπουάν ή άλλων προϊόντων μαλλιών θ' απλωθούν σ' όλο σας το πρόσωπο κατά την διάρκεια της ημέρας.

 

Μέχρι να καθαρίσει το δέρμα σας, χρησιμοποιήστε μόνο τα προϊόντα που θα σας υποδείξει ιατρός ή αισθητικός. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα προϊόντα, δοκιμάστε τα σε μια πολύ μικρή περιοχή του σαγονιού σας για τουλάχιστον δύο μέρες πριν να καταλήξετε αν θα σας προκαλέσουν ακμή ή όχι.

 

 • Χρησιμοποιήστε άοσμα spray μαλλιών χωρίς αεροζόλ. Αποφεύγετε όλα τα τζελ, μους, λοσιόν και τονωτικά μαλλιών. (Είναι από τους χειρότερους εχθρούς!)
 • Οι διάφορες βάσεις make-up και τα ρουζ είναι τόσο προβληματικά που, εάν είναι δυνατό, είναι καλό ν' αποφεύγετε εντελώς τη χρήση τους μέχρι να θεραπευθείτε. Αφού καθαρίσει το δέρμα σας, αρχίστε να δοκιμάζετε όλα τα make-up και βάσεις μακιγιάζ απλώνοντας μια σταγόνα σε μια μικρη περιοχή του σαγονιού σας και μετά περιμένετε μερικές μέρες μέχρι να σιγουρευτείτε ότι δεν θα σας δημιουργήσουν ακμή. Τα προϊόντα περιποίησης για τα χείλη και τα μάτια σπάνια προκαλούν ακμή.
 • Έχετε υπ' όψη σας ότι ακόμη και τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί ο σύντροφός σας μπορεί να σας δημιουργήσουν ακμή.
 • Το αγνό mineral oil (έλαιο μεταλλικών ιχνοστοιχείων π.χ η βαζελίνη) δεν δημιουργεί ακμή, ούτε την επιδεινώνει.

 

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

 • Cupids Bow
  Cupids Bow Αύξηση Χειλιών. Τα ενυδατωμένα, «γεμάτα» χείλη αποτελούν σύμβολο νεότητας και σεξουαλικότητας.Η αισθητική βελτίωση  των χειλιών έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα…
 • Total Mesotherapy
  Total Mesotherapy Η ιδανική αντιμετώπιση του γηρασμένου δέρματος με ένα συνδυασμό αυτόλογων και ετερολόγων θεραπειών και την αποκλειστικά φτιαγμένη για σας κρέμα…
 • Mannequin lift
  Mannequin lift Το Mannequin lift, που πήρε το όνομά του από τα μοντέλα, αποτελεί την ιδεώδη επέμβαση για νέους σχετικά ανθρώπους (γυναίκες…

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

 • Πλαστική Σώματος
    Lipolysis , Πλαστική κοιλιάς , Ανόρθωση μηρών , Λιποαναρρόφηση Λεπτομερείς πληροφορίες για την επέμβαση…
 • Πλαστική Μαστών
    Λεπτομερείς πληροφορίες για την επέμβαση που σας ενδιαφέρει θα σας δοθούν από τον Δρ…
 • Πλαστική Προσώπου
    Ένας από τους πλέον σημαντικούς στόχους της αισθητικής χειρουργικής είναι η αποκατάσταση της αρμονίας…

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ

 • Φωτογήρανση
    Νικήστε την φωτογήρανση! Αντιστρέψτε την φθορά του ήλιου στο…
 • Ρυτίδες
  ''Κλέψτε" 5-10 χρόνια! Φανείτε πέντε με δέκα χρόνια νεότερη και…
 • Ακμή
  Dermapeel ® express: Αποφλοιωτική θεραπεία για αναζωογόννηση θαμπού, ξηρού δέρματος,…

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο κύριος Ιωαννίδης και οι συνεργάτες του θα χαρούν να σας ενημερώσουν για θέματα πλαστικής και αισθητική ιατρικής.

Τηλεφωνήστε στο 210 6729900-2
Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη 12.00-20.00 και Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-17.00

Επίσκεψη και ενημέρωση μέσω skype

Όσοι ενδιαφερόμενοι κατοικούν εκτός Αθηνών, ή είναι τόσο πολυάσχολοι ώστε να μη μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις ώρες του ιατρείου μας, υπάρχει η δυνατότητα εξέτασης και ενημέρωσης από το γιατρό μέσω skype.

Εγγραφή στο Newsletter μας!

210 6729900-2
Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη 12.00-20.00 και Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-17.00