Contact

Contact Form

Send an Email

Miscellaneous Information

ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο κύριος Ιωαννίδης και οι συνεργάτες του θα χαρούν να σας ενημερώσουν για θέματα πλαστικής και αισθητική ιατρικής.
Τηλεφωνήστε στο 210 6729900-2 
Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη 12.00-20.00 και Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-17.00.

Email επικοινωνίας This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Επίσκεψη στο ιατρείο

Ο κ. Ιωαννίδης δέχεται επισκέψεις κατόπιν συνεννόησης. Η πρώτη επίσκεψή σας θα διαρκέσει περίπου μισή ώρα. Κατά τη διάρκεια της θα συζητήσετε μαζί του για τις ανάγκες και προσδοκίες σας. Ο κ. Ιωαννίδης, θα προτείνει την κατάλληλη μέθοδο αντιμετώπισης του θέματος που σας ενδιαφέρει.
Στη συνέχεια οι συνεργάτες του θα σας δώσουν εκτεταμένες πληροφορίες για την επέμβαση ή θεραπεία που θα επιλέξετε, τόσο προφορικά όσο και γραπτά με έντυπο ενημερωτικό υλικό που θα πάρετε στο σπίτι σας για να το μελετήσετε με την ησυχία σας. Επίσης θα σας δώσουν τις απαραίτητες χρηματοοικονομικές πληροφορίες.

Εμπιστοσύνη

Θεωρούμε πολύ σημαντικό το να αισθάνεσθε εμπιστοσύνη στον γιατρό σας τόσο για την προσωπικότητα του όσο και για την εμπειρία του. Αυτό θα συμβάλει στην δημιουργία καλής επικοινωνίας απαραίτητη για την προετοιμασία του ασθενούς για μια επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί με τον καλλίτερο θετικό και ευεργετικό για τον ασθενή τρόπο.
Οι συνεργάτες του κ. Ιωαννίδη (γιατροί, νοσηλευτές, και παραϊατρικό προσωπικό), θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια να τους δείτε σαν «δικούς» σας ανθρώπους και να νιώσετε άνετα μαζί τους.

Ολοκληρωμένα Προγράμματα Αισθητικής Χειρουργικής Ιατρικής

Η διαφορά μεταξύ καλού και εξαιρετικού αποτελέσματος της αισθητικής χειρουργικής βρίσκεται στην κατάλληλη προετοιμασία, το σωστό σχεδιασμό, την επιδεξιότητα της τεχνικής αλλά και την μετεγχειρητική φροντίδα.
Πρωτοποριακή ιδέα της ΜΟΡΦΗΣ είναι να παρέχει ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ σε όσους ενδιαφέρονται να αντιμετωπίσουν με την αισθητική χειρουργική κάποιο θέμα που τους απασχολεί.
Έχουν σχεδιασθεί θεραπείες που προετοιμάζουν κατάλληλα πριν μια αισθητική επέμβαση, αλλά και θεραπείες που θα συντηρήσουν τα καλά μετεγχειρητικά αποτελέσματα και θα βοηθήσουν στην καλύτερη και ταχύτερη αποκατάσταση.

Παρέχονται συμβουλές για ενδεδειγμένη διατροφή πριν την λιποαναρρόφηση, θεραπείες για σωστή προετοιμασία του δέρματος πριν την πλαστική χειρουργική, καθώς και συνεδρίες ενδερμολογίας, λεμφικού μασάζ ή πρεσσοθεραπείας για το σώμα, και θεραπείες με φωτοανάπλαση ή ραδιοσυχνότητες για την διατήρηση μιας επιτυχημένης επέμβασης στο πρόσωπο.

Όλα αυτά συμβάλουν στην απόκτηση όσο το δυνατόν καλύτερων αποτελεσμάτων που θα διαρκέσουν 

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

 • Cupids Bow
  Cupids Bow Αύξηση Χειλιών. Τα ενυδατωμένα, «γεμάτα» χείλη αποτελούν σύμβολο νεότητας και σεξουαλικότητας.Η αισθητική βελτίωση  των χειλιών έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα…
 • Total Mesotherapy
  Total Mesotherapy Η ιδανική αντιμετώπιση του γηρασμένου δέρματος με ένα συνδυασμό αυτόλογων και ετερολόγων θεραπειών και την αποκλειστικά φτιαγμένη για σας κρέμα…
 • Mannequin lift
  Mannequin lift Το Mannequin lift, που πήρε το όνομά του από τα μοντέλα, αποτελεί την ιδεώδη επέμβαση για νέους σχετικά ανθρώπους (γυναίκες…

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

 • Πλαστική Σώματος
    Lipolysis , Πλαστική κοιλιάς , Ανόρθωση μηρών , Λιποαναρρόφηση Λεπτομερείς πληροφορίες για την επέμβαση…
 • Πλαστική Μαστών
    Λεπτομερείς πληροφορίες για την επέμβαση που σας ενδιαφέρει θα σας δοθούν από τον Δρ…
 • Πλαστική Προσώπου
    Ένας από τους πλέον σημαντικούς στόχους της αισθητικής χειρουργικής είναι η αποκατάσταση της αρμονίας…

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ

 • Φωτογήρανση
    Νικήστε την φωτογήρανση! Αντιστρέψτε την φθορά του ήλιου στο…
 • Ρυτίδες
  ''Κλέψτε" 5-10 χρόνια! Φανείτε πέντε με δέκα χρόνια νεότερη και…
 • Ακμή
  Dermapeel ® express: Αποφλοιωτική θεραπεία για αναζωογόννηση θαμπού, ξηρού δέρματος,…

ΧΡΗΣΙΜΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Ο κύριος Ιωαννίδης και οι συνεργάτες του θα χαρούν να σας ενημερώσουν για θέματα πλαστικής και αισθητική ιατρικής.

Τηλεφωνήστε στο 210 6729900-2
Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη 12.00-20.00 και Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-17.00

Επίσκεψη και ενημέρωση μέσω skype

Όσοι ενδιαφερόμενοι κατοικούν εκτός Αθηνών, ή είναι τόσο πολυάσχολοι ώστε να μη μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις ώρες του ιατρείου μας, υπάρχει η δυνατότητα εξέτασης και ενημέρωσης από το γιατρό μέσω skype.

Εγγραφή στο Newsletter μας!

210 6729900-2
Δευτέρα –Τρίτη- Τετάρτη 12.00-20.00 και Πέμπτη – Παρασκευή 9.00-17.00